Az Ön városának szívében...

pl: Budapest Duna korzó

Green City a közterületi virágosítás európai specialistája.

Tevékenysége több mint 40 országra terjed ki a világon, Franciaországon ( Párizs, Cannes, Nice, St Malo, Annecy, Libourne, Dijon, Clermont Ferrand )kivül. Európa fővárosai nagy számban választották a Green City termékeit: Dublin, Brüsszel, Budapest, Bécs, Moszkva, Prága, Athén, Riga, stb…..
A Green City választ ad a felmerült igényekre. A növények nagy fokú ismerete, mely kombinálva az Ön elképzeléseivel és a saját kreatívitásunkkal a projektek egyedi kialakítását teszi lehetővé közterületi virágosítás terén, új koncepciót kínál a városi virágtartó bútorzatokra.

A Green City cég kiváló minőségű, rotációs technologiával készült duplafalu virágtároló edények széles választékát kínálja: víztárolós ládák (CUP sorozat), kör edények, félkör edények, balkonládák ( SKY sorozat). Tekintse meg ismertetőnket

A Green City termékeit 2000.-óta forgalmazzuk Magyarországon, az eltelt 15 év bizonyíték arra, hogy a vállalt 10 év garancia tükrözi a minőséget, az eltelt időszakban nem volt reklamáció! A fém tartó- szerkezetek gyártása döntően Magyarországon történt, ill. segítséget nyújtunk saját kivitelezésre is.
Az alábbi kép galériánk a Magyarországon megvalósult projecteket mutatja be:
A legújabb online katalógusért és a 2016.-os árakért kérjen információt az iroda@rhr.hu címen. A Green City legújabb innovációja „Green Cover”.